|
Üyenin Nicki: notLOv3mn Üyenin Profili
Üyenin İstatistikleri
Üyenin Tüm Mesajları
Üyeyi Arkadaşlarıma Ekle
| |
notLOv3mn
Ziyaretçi
|
 |
« : Şubat 01, 2010, 02:07:00 ÖÖ » |
|
Kamufle - Myspecial  Ümraniye Dikkat Records´da çalışmlarını sürdüren Kamufle geçtiğmiz aylarda yapmış olduğu ´Kırık Masa´ albümünden sonra hazırladığı tek Track çalışmları bir albüm tadında siz Style34.Net takipçilerine sunuyor. 8 parçadan oluşan Myspecial E.p isimli albümde Kamufle´ye featuringlerde Sokrat St & Cumaly Efrah & Alef High ve Bugün Yine Kendimden Uzaklaştım adlı parçada atmış olduğu scratchlerle Kanlı eşlik etmektedir.Artı Çok Sakinim (Part 2) adlı calışmanın Trailler Videosu da sizlerin beğenisine sunuluyor.
Keyifli Dinlemeler...*Kamufle - Myspecial* Tracklist : 01.Kamufle - Çok Sakinim (Part 2) 02.Kamufle - Dersini Almış 03.Kamufle - Bu Ruhun Ezik Yaşlılığı 04.Kamufle - Bugün Yine Kendimden Uzaklaştım 05.Kamufle Feat. Sokrat ST & Cumaly Efrah - Aşkın Tillahı (Part 3) 06.Kamufle Feat. Alef High - Kim Haklı 07.Kamufle - Yok Şartım 08.Kamufle - Çok Sakinim (2007)
Style34.NET Download Çok Sakinim (Part 2) Video Style34.NET Download Myspace : www.myspace.com/kamufle34 Facebook : www.facebook.com/kamufle34
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 01, 2010, 04:29:34 ÖÖ Gönderen: NotLOvЭ Mn »
|
|
|
|
|
|
|